Auteur: Waldek Verbiesen

informatie

Loudmanget.com

Waldek Verbiesen,
Lupinelaan 39,
5691 WC, Son & Breugel.

Telefoon: 06 25 36 83 45
E-mail: loudmagnet@live.nl
Bankreknr: 110509714
KVKnr: 17190705
Swift: RABONL2U
IBAN: NL44RABO0110509714

Loudmanget.com

is een eenmanszaak opgericht in 2006 en gericht op zelfbouw audio zoals (actieve) luidsprekers, versterkers en mobiele audio. Loudmagnet.com ontwikkeld ook luidspreker ontwerpen voor de zelfbouw en filterprints op aanvraag.

Loudmagnet is tijdelijk gesloten vanwege tijdgebrek. Een drukke baan in de elektro-service, maandelijkse prijswijzigingen, maken het niet meer interessant om dit ondernemen voort te zetten. Maar alles is veranderlijk aldus wordt het bedrijf niet opgeheven. Het plan is om de werkuren volgend jaar te reduceren naar 3 dagen in de week zodat we dit ook weer kunnen doen.

Loudmagnet.com werkt met een kleine maar groeiende voorraad, daarom zijn de prijzen scherp en de levertijden soms wat langer. Filter onderdelen, terminals, basreflex-poorten zijn grotendeels op voorraad. Technische specificaties van de producten worden via PDF bestanden verstrekt dus Acrobat Reader dient op uw computer geïnstalleerd te zijn.
Loudmagnet.com levert aandacht aan zijn klanten via e-mail met betrekking tot zelfbouw informatie, tips, filter optimalisatie en luidspreker afstemming. Hierbij wordt gebruik gemaakt van meer dan 20 jaar luidspreker zelfbouw ervaring en brede technische scholing. Loudmagnet.com houdt de kennis op dit gebied vers.

De passieve HTML/CSS website werkt goed met Firefox, Google Chrome, Safari en Opera browser en redelijk met MS Internet explorer. Producten kunnen worden besteld via e-mail of formulier in de footer en voorafgaand ontvangt u een offerte in PDF formaat, U beoordeeld de offerte en kunt dan beslissen over de aankoop. In de offerte vind u ook de IBAN code voor bankoverschrijving. Als betaal-omschrijving is de offerte-bestandnaam voldoende.

Verzending van producten gebeurt pas na bevestigde betaling. Verzendkosten zijn voor de koper en standaard wordt gebruik gemaaakt van verzending via Post.nl . Verzending gebeurd met verzekering, bij grote/dure bestellingen of op uw specificatie. In overleg kunnen ook andere verzendopties besloten worden.

Het assortiment wordt langzaam uitgebreid met kwaliteitsproducten van betrouwbare leveranciers. Het product assortiment wordt geselecteerd met doelstelling een hoge kwaliteit of een gunstige prijs/kwaliteit verhouding.
Loudmagnet.com levert alleen technische service aan luidspreker producten, storingen aan versterkers of andere elektronica worden door de desbetreffende importeur/fabrikant opgelost.

Import producten: De aftersales service voor goedkope import producten is minimaal, bij levering gelden de algemene webretailer verplichtingen. Reparatie is doorgaans niet mogelijk; slechts vervanging tenzij duidelijk is dat de gebruiker de schade veroorzaakt heeft. Daarvoor staat immers een zeer lage prijs voor deze import producten. In de beschrijving van het product wordt dan aangegeven dat dit een import product is.