Autheur: Waldek Verbiesen.
&

Solid State
Amplifiers

Transistor Amps Buizen versterkers Plaat versterkers DSP modules
Versterker modules Voeding modules Behuizing Accessoires
MM-Audio Class-D - Monacor Stage line

Monacor SA-160BT

€ 159,-
Bleutooth receiver / versteker met 1 line input en NFC input in compacte metalen behuizing. De versterker heeft 2 x 30 Watt rms vermogen aan 8 ohm.
Dynavox VT-100

€ 179,-
Alleen het nodige is ook de meest audiofiele budget oplossing. Alleen een input-selector en volume regeling. Deze compacte minimalistische versterker is slechts 22cm breed en daarom makkelijk weg te zetten.

Met 2 TDA chips levert de VT-100 maximaal 60 Watt per kanaal aan 4 ohm. De VT-100 is bouwgelijk aan de ET-100 eindversterker. Ringkerntrafo, groot koelblok en verder alleen het nodige om de TDA chips aan te sturen.

Zo zou een doe het zelf versterker er ook uit kunnen zien. Grote plus is het 5mm dikke geborsteld aluminium front paneel in zwart of zilver kleur waarmee de VT-100 er degelijk en sjiek uit ziet. De ET-100 eindversterker is getest in het 'Audio' testblad.


€ 89,-

Dynavox MT-50 geïntegreerde versterker

Kleine degelijke versterker met drie ingangen en toonregeling. Met 50Watt totaal vermogen levert Dynavox de ideale PC-amplifier, te verkrijgen in zwart en zilver.

PA Amplifier

Alle Monacor/IMG producten zijn via Loudmagnet.com verkrijgbaar hier zijn enkele producten uitgelicht.

Monacor STA-400D

€ 299,-
Class-D versterker op basis van Hypex Class-D modules verzekeren top kwaliteit geluid, lage ruisvloer en hoog rendement. Bijzonder scherpe prijs/kwaliteit verhouding. De ideale partners bij je DSP management systeem voor hobby of PA toepassing.

Monacor STA-200D

€ 239,-
Class-D versterker met 300Watt totaal vermogen met scherpe prijs en compacte afmetingen. De amp heeft 4 stereo inputs en 4 speaker outputs. 44mm hoog rackformaat, goede specificaties, hoog rendement, minimale warmte emissie.

Monacor STA-300D

€ 225,-
Class-D eindverterker met 300 Watt continue vermogen en ventilator koeling. 44mm hoog rackformaat, goede specificaties, hoog rendement, minimale warmte emissie.