&
K+T
Take Five
DIY Kit

luidspreker
units

UNITS
Markaudio zelfbouw design's
Fullrange
Alpair6 gen.2 metal
€ 144,- (paar)
Markaudio Alpair 6M MKII

Ø11cm fullrange met metaalconus. De lichtgewicht metaalconus heeft nu een nog lichtere spoel nieuwe lichtgewicht nomex ophanging en verbeterd glasvezelchassis.
Specificaties PDF
Alpair6 gen.2 metal
€ 144,- (paar)
Markaudio Alpair 6P MKII

De nieuwe verbeterde Ø11cm fullrange met papierconus. Qua constructie verder identiek met de Alpair 6M. Andere paramters en wat vlakkere response.
Specificaties PDF
€ 172,- (paar)
Markaudio Alpair 7 MKIII

De Alpair7 MKIII is zonder twijfel de top in de Ø13cm full range speakers. De metalen conus is gemaakt met de unieke markaudio 'multi forming' technologie. Ook de ultra dunne surround en spider (ook uniek ontworpen voor de Alpair7) dragen bij aan de ongeëvenaarde weergave kwaliteit van de Alpair7.
Specificaties PDF
€ 75,- (paar)
Markaudio CHR-70 MKIII

Deze 13cm combineert de kwaliteiten die markaudio kenmerken zoals de high-tech conus en stabiele resonatievrije korf met een ongeëvenaard lage prijs. De parameters in combinatie met een gezonde Xmax zorgen er voor dat ook full range deze breedbander z'n mannetje staat. Nu weer in een nieuwe derde generatie... Er is een geborstelde metaalkleurige en een champagne kleurige.
CHR-70 Metal specs.
CHR-70 Champagne specs.
€ 150,- (p/stk)
Markaudio Alpair 10 MKII Full Range

Ø16cm full-range driver. De Alpair10 maakt het mogelijk om audiofiel verantwoorde weergave met één enkele driver te doen, van onder 40Hz tot boven de 20kHz toe. Door het ultralichte membraan worden alle details van de muziek weergegeven, door de grote Xmax (8½mm one-way) heeft ook het laag geen gebrek aan dynamiek. En uiteraard de magie van een goede breedbander: een levensechte ruimtelijke afbeelding die met andere luidsprekers niet te evenaren is.
Specificaties PDF
€ 135,- (p/stk)
Markaudio Alpair 10 Bass

Ø16cm midwoofer. Met een gedetailleerde laagweergave ook als er zacht geluisterd wordt. De x-max van 9mm (one way) en het brede inzetbereik (tot 10kHz) maken het de ideale partner voor elke tweeter in een high end 2-weg systeem.
Specificaties PDF
€ 229,-
Allpair 12 Paper
Het vlaggeschip van Markaudio de Allpair 12 paper is een fullange met witte papierconus en een buitendiameter van 20cm. Het zeer lichte membraan en spoel wegen iets meer dan 10 gram. Deze breedbander is zeer frequentie lineair en heeft een ruime lineaire uitslag met een goed rendement van >91dB/1W/1M. De parameters maken de Allpair geschikt voor basreflex, transmissionline of backloaded horn.
specificaties PDF.